- hirdetés -

Simonka György első „hivatalos útja” a várost irányító Fidesz-frakcióhoz vezetett – fogalmazott Zalai Mihály alpolgármester, amikor az országgyűlési képviselő április 18-án részt vett a frakcióülésen.

– A Békés megyei 4. számú választókerület megválasztott országgyűlési képviselője alig 25 perce vette át a következő ciklusra szóló megbízólevelét a választási bizottságtól, és első útja a Fidesz irodába vezetett. Képviselő úrral a város fejlesztését célzó terveit tárgyaljuk át. Ez is bizonyítja, hogy nem egyszerűen az orosházi térségnek, de ezen belül Orosházának is van képviselője – fogalmazott az alpolgármester.

Simonka György a Fideszes képviselőkkel egyeztetett (Fotó: Rajki Judit)
Simonka György a Fideszes képviselőkkel egyeztetett (Fotó: Rajki Judit)

Simonka György a tárgyalásról elmondta, a következő időszakban óriási lehetőségek nyílnak meg a város előtt az új uniós fejlesztési időszakkal.
– Az uniós források eredményes felhasználásával szeretnénk továbbépíteni Orosházát, a tervekhez kértem a városi képviselők javaslatait. Az elkötelezettség mellett vállalkozó szellemre és lendületes munkavégzésre lesz szükség ahhoz, hogy érvényesíteni tudjuk az orosházi terveket – mondta az országgyűlési képviselő.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.