- hirdetés -

Lele Dorina, Patyiné Bogdánffy Ágnes, dr. Dani Gergely és Svanda Zoltán indult az Orosházi Rotary Club színeiben a futófesztiválon.

Szép sikereket értek el az orosháziak Kelet-Magyarország talán legnagyobb amatőr futóversenyén, a ROTARY Futófesztiválon, melynek március 30-án Debrecen adott otthont. Közel 6000 sportoló állt rajthoz, több országból, és – az előző évekhez hasonlóan – több versenyszám közül választhattak az amatőr és a profi futók.

Lele Dorina, Patyiné Bogdánffy Ágnes, dr. Dani Gergely
Lele Dorina, Patyiné Bogdánffy Ágnes, dr. Dani Gergely a futófesztiválon (Fotó: Rotary)

A Monspart Sarolta tájfutó világbajnok, valamint Sólyom Bódog a Rotary Magyarország országos kormányzó fővédnökségével megtartott rendezvényen a Rotary Club orosházi szervezete is képviseltette magát.
– 
Lele Dorina ¼ maratoni távon (10,548 km) összesítésben a 45. helyen végzett a 269 induló közül, a táv női versenyzői közül 9., míg korosztályában a 4. helyen zárta a megmérettetést. Az ½ maratoni távon (21,097 km) két induló szerepelt az orosházi klub színeiben, Patyiné Bogdánffy Ágnes és dr. Dani Gergely. Ági összesítésben a 104. helyen végzett a 436 induló közül, a női versenyzők közül 10,. míg korosztályában 4. helyen zárt. Gergő pedig összesítésben a 105. helyen végzett, a táv férfi versenyzői közül a 95. lett, míg korosztályában a 21. helyen ért célba – sorolta az eredményeket Lászik Gábor, a helyi klub soros elnöke. – Maratoni távon is indult futó a helyi Rotary színeiben, mégpedig Svanda Zoltán, aki a 42,195 km táv megtétele során összesítésben a 100. helyen végzett, a táv férfi versenyzői közül a 85. lett, míg korosztályában a 32. helyen ért célba.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.