- hirdetés -

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség Orosházi Városi Szervezetének tagsága csütörtök este egyhangú szavazással Molnár Bélát választotta elnökévé.

Molnár Bélát tavaly nyáron váltotta a helyi Fidesz élén dr. Dancsó József. Elfoglaltságaira hivatkozva, tíz év után tette le az elnöki feladatokat Molnár Béla, aki az Országos Vízügyi Főigazgatóság vezetője, azonban a párt helyi elnökségének tagja maradt.

Molnár Béla
Molnár Béla

Dr. Dancsó József tavaly június óta látta el ezt a feladatot, azonban 2014. január 31-ével lemondott az elnökségről. Ahogyan lemondott polgármesteri és országgyűlési képviselői tisztségéről is, mert felkérték a Magyar Államkincstár élére, február elsejétől már ezt a feladatkört látja el.

A Fidesz elnöksége újra Molnár Bélát javasolta elnökjelöltnek, akit a tagság tartózkodás és ellenszavazat nélkül választott meg elnöknek a szervezet csütörtöki tisztújításán.

Molnár 2002 végén lett az helyi szervezet vezetője, egy évtizedes elnöklése alatt megsokszorozódott az orosházi Fidesz tagsága, és 2006 óta valamennyi választást megnyert a párt Orosházán – tájékoztatott a kormánypárt orosházi csoportjának elnöksége.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.