- hirdetés -

Karácsony előtt, jó cél érdekében fogtak össze. A Jótékonysági Nőegylet Egyesület a Dan-Farm Hungary Kft. támogatásával adott át élelmiszer-utalványokat rászorulók számára. Húsz család örülhet az adománynak.

A Civil Információs Centrum irodájába várták a családokat, a Jótékonysági Nőegylet Egyesület és a Dan-Farm Hungary KFT adományát csütörtök délután családias légkörben, ünnepélyes keretek között vehették át a megjelentek.

Sarusi-Kis Tamás a vállalkozás nevében elmondta, második éve nyereséges a cég. A vezetőség úgy határozott, ebből a pénzből rászorulókat is támogatnának.

Az adományokat dr. Dancsó József polgármester adta át a megjelenteknek, aki elmondta, szép példája a civil összefogásoknak az, amikor karácsony előtt rászorulók számára oszthatnak ajándékokat. A csomagok egy-egy kártyát rejtettek, mellyel a Penny Marketben vásárolhatnak élelmiszert a családok. A gádorosi vállalkozás egyébként egész évben támogatta az Orosháza és környéki rászorulókat. Ezúttal azonban nem élelmiszercsomagokat osztottak.

– 20 darab 5000 forint értékű kártyát kaptak a családok,  amit élelmiszerre tudnak levásárolni – mondta el Bokros Éva, a Jótékonysági Nőegylet Egyesület elnöke. Mint hozzátette, a kártya utántölthető, tehát akkor sem kell eldobni, ha elfogy a pénz, hiszen ha bármilyen támogatás érkezik rá, fel tudják tölteni, és 5 évig él.

Az összefogásnak köszönhetően 20 családnak lehet szebb a karácsonya.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.