- hirdetés -

Újabb győzelmet aratott a tavalyi nyertes csapat, nem lett trónfosztás, még mindig ők tudják a legtöbbet a rockról.

Ötödik alkalommal rendezte meg a Rockvetélkedőt a városi könyvtár és a művelődési ház. A csütörtöki barátságos, ám igazán nagy összecsapásra idén a tavalyinál is több, 10 csapat jelentkezett, és 10 cseppet sem könnyű feladat megoldásával kellett bizonyítaniuk, mennyit tudnak a rockról. A jól bevált régi feladványok mellett új játékok is voltak, még egy rockban jártas fülnek is minden erejét össze kellett szedni egy-egy feladat megoldásához.

Az esten külföldi és magyar zenészek slágerei szerepeltek elrejtve a fejtörőkben. A győzelemhez nem volt elég, ha valaki csak a húsz évvel ezelőtt aktív nagy rocklegendákat ismeri, bizony szükség volt a friss, naprakész tudásra is.

Gyors egyeztetés a válaszadás előtt az (Fotó: Losonczi Dávid)
Gyors egyeztetés a válaszadás előtt az (Fotó: Losonczi Dávid)

A csapatok teljesítményét négyfős zsűri értékelte, melynek elnöke Mihály Zoltán volt, a Rock Klub vezetője, tiszteletbeli tagként Feldmann József foglalt helyet a bírák asztalánál, mellette Zsedényi Péter, valamint a fiatal generáció képviseletében Tenkes Tamás mondott ítéletet.

Az első helyezettnek járó kupát ismét a tavalyi győztes csapat vihette haza.

Az eredmények:

I. helyezett csapat: Akantisz Tamás, Mareczky Béla, Magyarfalvi Péter
II. helyezett csapat: Tóth Tibor, Rácz László, Kerekes János
III. helyezett csapat: Fülöp Márk, Kecskeméti Imre, Törköly Márton

És akik nélkül az est nem jött volna létre:

MMD Team, Történelmi Gellértegyházáért Alapítvány, Pipacs étterem, Kéknefelejcs Cukrászda, La-Rosa étterem és pizzéria, Burger Shop, Petőfi Művelődési Központ, Fórum étterem, IQ könyvesbolt, Líra és Lant – Kövi-Házi Kft., Gyopárosfürdő, Hetényi Pékség, Asztalos Pékség, Rétesbolt és Kávézó, Orosházi Élet, Oroscafe, Orosházi Városi Televízió, Oroshazainfo.eu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.