- hirdetés -

Mexikó két legnagyobb városában tart bemutatókat a világ tornász élvonala. Böczögő Dorina az ugrás kivételével minden szeren számot ad majd tudásáról.

Az orosházi tornász, Böczögő Dorina jelenleg még Budapesten készül a fiú és lány utánpótlás válogatott mellett, az olimpiai bajnok Berki Krisztiánnal együtt. Egy hét múlva azonban Mexikóba utazik Berkivel és annak felkészítőjével, Kovács Istvánnal, hogy megmutassa tudását – adta hírül a beol.

Dorina edzője, Petrovszki Pál elmondta, a világ tornász élvonalát hívták meg a bemutatóra, az utat, és az ott tartózkodást a mexikói állam fizeti. – Nem pontoznak, tulajdonképpen egy show-ról van szó, ahol nem komplett gyakorlatokat várnak el tőlünk, de kitétel, hogy azokban erős, úgynevezett D-s elemeknek szerepelni kell. Dorina az ugrás kivételével minden szeren számot ad tudásáról, nagyon várjuk már a mexikói lehetőséget!

Most kedden egyébként nyílt edzés volt a fővárosi tornacsarnokban, melyen dr. Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség elnöke a szervezet utánpótlás koncepciójáról elmondta, a tervek szerint kiszélesítik a vidéki és utánpótlás bázisokat, regionális központokat hoznak létre.

Dorinát egyébként követheted Facebookon, az oldalát ide klikkelve találod. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.