- hirdetés -

Az NB I-es pingpongos lányok csupán egy mérkőzést engedtek Ceglédi ellenfelüknek.

PET BAU ASE Orosháza – Ceglédi VSE 17-1

NB.I-es női asztalitenisz bajnoki mérkőzés, Orosháza

A bajnokságban eddig várakozáson felül teljesítő ceglédi csapat nem állította nehéz feladat elé a vendéglátókat. A párosok sikere után magabiztos játékkal növelték előnyüket az orosházi lányok és végül fölényes győzelmet aratva tartották itthon a két bajnoki pontot.

Főleg a jövő heti Szombathelyi Magyar Openen az ifjúsági válogatottban szereplő Fehér Zsófia tett ki magáért, de a többi játékos is dicséretet érdemel teljesítményéért.

Fehér Zsófia kiválóan játszott, minden meccsét megnyerte (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit
Fehér Zsófia kiválóan játszott, minden meccsét megnyerte (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit

– A több mint négy hónap kihagyás után, kétheti edzéssel ismét csatasorba álló Balogh Klaudia a párosban és csereként az egyesben is játéklehetőséget kapott, ami azért is fontos, mert vele a csapatösszeállítás lehetőségei is bővültek. Klaudia balkezes, így a repertoárunk is bővül majd. Nem beszélve arról, hogy a még mindig csak ifjúsági korú, tehetséges sportoló, nagy nyeresége a sportágnak – fogalmazott Bogdánffy Csaba vezetőedző.

Hozzátette, mivel eddig három nagy rangadót is elveszített a csapat, így némileg hátrébb vannak, mint az elvárás. Azonban kiemelte, hogy a tavaszi szezonban van még lehetőség javítani, és nagy esélye van a csapatnak, hogy az elvárás szerint a dobogón végezzenek.

Győztesek: Fehér Zsófia, Szabó Mariann, Kakuszi Lilla 4-4, Csáki Rita 2, Balogh Klaudia 1, valamint a Fehér – Kakuszi és a Csáki – Balogh párosok 1-1.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.