- hirdetés -

A PET BAU ASE Orosháza női ifjúsági asztalitenisz  játékosai Kecskeméten álltak asztalhoz az országos bajnokságon a közelmúltban.

A versenyre több orosházi játékost is benevezett a klub, eredményeikről Bogdánffy Csaba vezetőedző számolt be.

Többéves kihagyás után a sportolók vegyes párosban is összemérhették a tudásukat a bajnoki címért. Ebben a versenyszámban Fehér Zsófia Kovács Gáborral (BVSC) az oldalán a nyolc közé jutott, ahol a későbbi ezüstérmes állta útjukat így az ötödik helyen végeztek.

Párosban A Fehér – Nagypál /Jászkun Volán/ duó a négy közé jutásért meglepetésre 3-2 arányban alulmaradt a Statisztika kettőse Bakó és Számely ellen így a dobogóról lemaradva szintén ötödik lett.

Egyéniben Séllei Anett szinte reménytelen helyzetben 3-0 arányban nyert Szabó Dalma (Postás SE ) ellen ezzel a második helyen továbbjutott csoportjából. Ezután előző teljesítményét felülmúlva 3-1-re diadalmaskodott Linter (Postás SE) felett. A következő fordulóban szoros játszmákban jól küzdve veszített a válogatott Fuderer Dalmától (Szekszárd).

Fehér Zsófi a főtábla első fordulójában 4-1 arányban felülmúlta volt klubtársát a jelenleg Kecskeméten játszó Czvalinga Dórát majd 4-1-re kikapott a Statisztika versenyzőjétől Számely Júliától ezzel a kilencedik helyen zárta a versenysorozatot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.