- hirdetés -

A fodrászat és a kozmetika terén is újdonság várja a vendégeket a Suntastic Szépségszalonban. Keratinos hajegyenesítés, gyémántfejes bőrcsiszolás és sejtregeneráló kezelés jelent meg a szalon szolgáltatásainak palettáján. 

A keratinos tartós hajegyenesítés 3-5 hónapig garantálja a gyönyörű és egyenes frizurát. Varga Beáta fodrász elmondta, hogy ez az egyetlen olyan vegyszeres kezelés, amely újjáépíti a hajat, és semmilyen roncsoló mellékhatása nincs, vendégeitől kizárólag pozitív visszajelzések érkeznek.

– A két órás kezelés során folyékony keratint építek a hajszálakba hajszárító és hajvasaló segítségével, nem pusztán egyenes lesz a haj, hanem kezelhető és lágyesésű is. Azoknak a vendégeknek is szoktam ajánlani, akiknek nagyon száraz, töredezett, festett a haja, hiszen új életet ad az eltört végeknek is, újraépítik a hajszálakat – avatott be Varga Beáta. Az őszi, párás időszakban kimondottan ajánlott a szálló, szálkás hajjal rendelkezőknek a kezelés, hogy fényes, ápolt és egészséges frizurával büszkélkedhessenek.

Szőke Tímea új kezelést kínál a szépülni vágyóknak (Fotó: Rajki Judit)
Szőke Tímea új kezelést kínál a szépülni vágyóknak (Fotó: Rajki Judit)

A kozmetika terén egy kétfázisú arckezelés az új szolgáltatás, amely egy mikrodermabrázióból, vagyis gyémántfejes bőrcsiszolásból és egy, a bőrt újraépítő, sejtregeneráló kezelésből áll. Szőke Tímea kozmetikus már tinédzser kortól mindenkinek javasolja.

– A bőrt először lecsiszolom, majd a többi fázisban ultrahanggal és növényi őssejteket tartalmazó készítménnyel újraépítem. A csiszolás után sokkal intenzívebben bejutnak a bőr alsóbb rétegeibe a hatóanyagok, fokozzák a kollagén termelést és a bőr sejtjeinek vitalitását. Ez látványos és hatékony kezelés többek között az apró ráncok csökkentésére, a szürke, egészségtelen bőrre, napfény okozta károsodásra, öregedési pigment foltokra, valamint hegesedett, tág pólusú, mitesszeres bőrre – mondta Szőke Tímea.

A kozmetikus elmondása szerint az eljárás teljesen fájdalommentes, sem vérzéssel, sem hegesedéssel nem jár. A kezelést kizárólag ősztől tavaszig lehet elvégezni, mivel ilyenkor enyhébb a napsütés és az UV-sugárzás.

Aki kedvet kapott a kezelésekhez és szeretne megszépülni, Varga Beáta fodrászhoz a +36 30/867-9351-es telefonszámon, Szőke Tímea kozmetikushoz pedig a +36 30/695-8310-es telefonszámon kérhet időpontot.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.