- hirdetés -

Harmadik születésnapját ünnepelte szombaton az orosházi Máltai Játszótér. Egész napos programokkal vártak kicsiket és nagyokat a szervezők. 

A szokottnál kicsit később ünnepelte átadásának évfordulóját az orosházi játszótér, ami talán még szerencse is, hiszen a napsütéses, őszi időben sokan kaptak kedvet a hétvégi kimozdulásra. Sok programmal, fellépőkkel várta a Máltai a kilátogatókat.

– Az eltelt három évben a közösségépítés volt a cél, azt gondolom, hogy ennyi idő alatt ez sikerült is – mondta Frankó Attila, a Máltai Játszótér vezetője.

(klikk a képre) Fotó: Rajki Judit
Cukor is járt a szülinapot üneplőknek a Máltai Játszótéren (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit

– Forgalom szempontjából a nyár kiemelkedő, a téli hónapok sokkal csendesebbek. Ilyenkor a foglalkoztató szoba kihasználtságát helyezzük előtérbe, oda szervezünk programokat. Most például gyerekaerobikkal, minimóka bábkuckóval várjuk a gyerekeket. A nagyobbaknak számára hamarosan drámajátékot indítunk – sorolta a vezető.

A születésnapi programsorozat keretében volt torna, Papírszínház a kicsiknek, és a Petőfi Művelődési Központ Starlet csoportja is énekelt. Délután a bátrabbak vetélkedhettek, majd Capoeira és Kyokushin karate bemutató mellett bűvészműsor is szórakoztatta a nézőket, mindeközben a születésnapi tortát is felvágták.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.