- hirdetés -

Kiváló eredményeket szállítanak utánpótlásban az orosházi pingpongos lányok. 

Az elmúlt időszakban két versenyen is asztalhoz álltak a PET-BAU ASE Orosháza asztaliteniszezői. Az eredményekről a klub vezetőedzője, Bogdánffy Csaba számolt be.

Szekszárd Kupa női I. osztályú országos ranglistaverseny

A versenyen a PET BAU ASE Orosháza az ifi ranglistapontok érdekében csak Fehér Zsófiát indította, aki már a szombati felnőtt számokban is kiemelkedőt nyújtott.
– Csak az egymás elleni eredménnyel nem jutott tovább csoportjából, mivel 3-2 arányban maradt alul Bándó Petra (Kecskemét) ellen úgy, hogy közben legyőzte a rutinos Ambrust (Soltvadkert). Az ifi egyéniben a főtábláról rajtolva legyőzte a komlói Magyarcsikot, majd a nyolc közé jutásért szoros játszmákban vereséget szenvedett az európai ranglista kilencedik helyezettjétől, a verseny későbbi győztesétől.

Maskuti Anett (Zenta) – Fehér Zsófia 4-1.

Párosban a még újonc Nagypál Mártával (Jászkun Volán) az oldalán a döntőbe jutásért 3-2 arányban kikaptak a hazai ifi. ranglista első és második helyezettje által alkotott Imre Leila (Kecskemét) Nagypál Csilla (Jászkun Volán) kettőstől, akik a versenyt is megnyerték.

Ezzel Zsófiék bronzérmesek lettek.

Dél-Alföldi regionális bajnokság Sarkad

A három megyét magába foglaló régió bajnokságán az orosháziak az utánpótlás versenyzőikkel vettek részt, akik a kiemelkedően játszó Benkő Anett mellett valamennyien a dobogón végeztek.

A PET BAU ASE Orosháza versenyzőinek eredményei:

újonc leány II. Korcsoport: 3. Séllei Réka

újonc leány összevont: 3. Szász Rita, Séllei Réka

serdülő leány egyes: 2. Benkő Anett, 3. Séllei Anett

Ifjúsági leány egyes 1. Benkő Anett

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.