- hirdetés -

A kiváló zenész régi és új dalait hallhatja a közönség október 7-én az evangélikus templomban. (x)

Zorán gazdag alkotói pályájának terméseit ugyan szinte mindenki kívülről fújja, mégis mindig várakozással tekinthetünk a koncertek elé. A tematikája, tartalma, gyakran a hangszerelése is minden alkalommal új fényben mutatja meg az ismert dalokat, mondhatni olyanok ezek, mint az óbor; évről évre nemesednek, új ízek, személyes értelmezések jönnek elő, egyre mélyebbek, letisztultabbak. Zorán elmondása szerint, ahová visszatérő vendég, mindig új műsorral készül.

Zorán október 7-én játszik Orosházán
Zorán október 7-én játszik Orosházán

– Csak jó emlékeim vannak Orosházáról, szívesen megyek a városba minden alkalommal – mondta Zorán. – Sokat próbálunk, hiszen mint mindig, most is a maximumot szeretnénk nyújtani. Játszunk régi jól ismert dalokat is, ezeket nevezzük a kihagyhatatlan számoknak. De lesznek zenék a 2011. végén megjelent lemezünkről is, és természetesen a köztes időszakról sem felejtkezünk el. Az a jó, ha a koncerten a közönség nem csak magukat a dalokat figyelik, hanem az élményszámba menő zenélést is.

Zorán, már sokadszor bizonyítja, hogy tud még eggyel jobbat. A Liszt- és Kossuth díjas előadóművész ezekkel a már klasszikussá vált újakon kívül természetesen régi nagy dalaival vág bele 2013-as őszi téli turnéjába, ennek keretében október 7-én Orosházán koncertezik az Evangélikus templomban.

Jegyek válthatók: Lelkészi Hivatal, tel.: (68) 412-402, Petőfi Művelődési Központ, tel.: (68) 411-048, Tourinform Iroda (Főtér), tel.: (68) 414-422 A koncertre itt lehet bejelentkezni Facebookon.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.