- hirdetés -

A Magyar Munkáspárt Orosházi Területi és Alapszervezete összevont taggyűlést tartott csütörtök délelőtt. Az orosházi választókerület tagjai megyei és országos vezetőkkel egyeztettek a választások előtti teendőkről.

A Pacsirta utcai Pártok Házában tartott gyűlést a Magyar Munkáspárt. Budapestről, és a Békés megyei elnökségből is érkeztek vezetők azért, hogy az aktuális országos, és területi előkészületekről beszéljenek.

– A párt úgy döntött, indul a 2014-es választásokon; önállóan, mint az elmúlt időszakban mindig – mondta el Karacs Lajosné, a párt országos alelnöke. Hozzátette, jelenleg négy tagú bizottság járja az országot, mely megválasztja a jelölteket. Velük később az aktuális feladatokról tárgyalnak.

Legfontosabb napi feladatokként a jelöltállítás mellett a tagok, munkatársak összeszámolását, és az aláírásgyűjtés módját jelölték meg. Ezen kívül fontosnak tartják a jelölt politikai munkájának meghatározását is; a választókkal személyesen találkoznának, és juttatnák el hozzájuk a párt programját.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.