- hirdetés -

Családi napot szervezett múlt hétvégén a Segítő Gondoskodás Alapítvány. Egyaránt várták az apróságokat és szüleiket a nyár utolsó napján az Ady utcára.

Ugrálóvár, sétakocsikázás, és különböző műsorok várták azokat, akik kilátogattak múlt szombaton a Nagycsaládosok Orosházi Egyesületének Ady utcai épülete elé, ahol a Segítő Gondoskodás Alapítvány szervezett családi napot múlt szombat délután.

– Több kisebb rendezvényünk volt már, ez az első nagyobb – mondta el Bogárné Kiss Ildikó, az alapítvány elnöke, aki azt is hozzátette, igyekeznek minden lehetőséget megragadni a közös programok lebonyolítására, akár pályázatok útján is.

Az Ady utcán nagy volt a sürgés-forgás a családi napon (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Az Ady utcán nagy volt a sürgés-forgás a családi napon (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Zenés, táncos produkciók és tűzzsonglőrök szórakoztatták az út szélén bámészkodókat, miközben a gyerekek kézműveskedhettek, vagy egy ambulanciás baba segítségével kipróbálhatták, milyen újraéleszteni valakit. Nem maradhatott el a csillámfestés, a sétakocsikázás, és a nagy kedvenc, az ugrálóvár sem.

Az este közeledtével a tábortüzek is meggyulladtak, hiszen szalonnasütéssel várták az érdeklődőket a rendezők. Családias hangulatban, élő zenével készült a vacsora, melyet habár kimerülten, de elégedetten fogyasztottak el kicsik és nagyok egyaránt.

Támogatók: Orosháza Város Önkormányzata, Nagycsaládosok Egyesületének orosházi szervezete, Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt, Bors Imre, Magyar Vöröskereszt Orosházi Szervezete, Orosháza Város Önkormányzat Egységes Szociális Központ

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.