- hirdetés -

Aki már megtapasztalta, az bizton állítja, hogy adni jó! E hét péntek, szombat, vasárnap van lehetőség a nagyáruházban a jótékonykodásra. Az akciót a Magyar Élelmiszerbank Egyesület szervezi, az adományokat a Nagycsaládosok Orosházi Egyesületének tagjai között osztják szét.

Ha van rá módja, rakjon ezen a három napon a kosarába még néhány kiló lisztet, cukrot, egy-két zacskó tésztát, és tegye könnyebbé néhány család ünnepvárását! Az élelmiszer-adományokat a nagycsaládosok egyesületének önkénteseinél adhatja le a nagyáruház kasszáinak közelében kijelölt gyűjtőpontokon.

A rászorulók részére az étolaj, a cukor, a hús- vagy készétel konzerv, a keksz, a csokoládé, a bébiétel, a liszt, a tészta, a tartós tej, az édesség vagy bármilyen hűtést nem igénylő termék jelenti a legnagyobb segítséget.

A tartós élelmiszerek jönnek mindig a legjobban

– Kivételes terheket hozott az idei november a nélkülöző emberek, családok számára. Nemcsak a fűtési kiadások emelkednek a hideg időben, nemcsak gyógyszerre kell többet költeni. Sajnos a koronavírus negyedik hulláma és az élelmiszerárak jelentős megnövekedése is a legkiszolgáltatottabb rétegeket érinti a legsúlyosabban. Ilyenkor még inkább szükség van a munkánkra, ezért minden járványügyi szabályt betartva, megszervezzük az idei adománygyűjtésünket – mondta el Cseh Balázs, az Élelmiszerbank elnöke.

Az orosházi gyűjtés időpontja:

November 19-e, péntek 12.00-18.00

November 20-a, szombat 8.00-18.00

November 21-e, vasárnap 8.00-17.00

Aki a hétvége során nem tud személyesen ellátogatni az áruházba, de szívesen segítene, az online is vásárolhat adománycsomagot a rászorulóknak a Tesco Otthonról szolgáltatása jóvoltából egészen december 5-ig.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.