- hirdetés -

Még több a könyv a strandkönyvtár polcain, és vendégei kérésére az Alföld Gyöngye Hotel is létrehozott egy könyvtárat.

Ahogy korábban már több alkalommal is beszámoltunk róla, Gyopárosfürdő szolgáltatásainak listája kibővült egy strandkönyvtárral. Mint minden újdonságnál itt is akadtak olykor nehézségek.

Hol van a strandkönyvtár?
Gyakori kérdés ez Gyopárosfürdőn, mivel eddig semmilyen iránymutatást nem kaptak a vendégek, és kizárólag azok látogattak el a könyvespolcok közé, akik megkeresték. Ezért a fürdő táblákat rendelt, amelyek segítenek majd a tájékozódásban, valamint felhívja a figyelmet a szolgáltatásra. A táblákat a főpénztárnál és az élményfürdőben helyezik el.

Hova tűnnek a könyvek!
A fürdő jelezte a városi könyvtárnak, hogy a strandkönyvtár polcairól fogynak a könyvek. Olykor megesik, hogy az olvasni szerető fürdőzők elfelejtik visszavinni olvasmányukat. Azonban erre is fel volt készülve a könyvtár és az antikvárium.hu, aki jelentős könyvállománnyal támogatta a strandkönyvtárat.

Könyvtárat a szállodába is!
Az Alföld Gyöngye vezetője kereste meg Buzai Csabát, a városi könyvtár igazgatóját azzal az ötlettel, hogy a vendégek kérésére létrehoznának egy könyvtárat a hotelben. A városi könyvtár azonnal felmérte a lehetőségeket, és saját könyvállományukból néhány doboznyit eljuttattak a szállóba. Itt azonban nem állt meg a dolog, a könyvtár igazgatója ismét megkereste az antikvárium.hu-t, és ahol a szükség, ott a segítség alapon újabb 300 könyvet küldtek a könyvtárba. Ennek egy részét a szálloda új könyvtára kapta, a másik része pedig a strandkönyvtár üresedő polcain talált helyet.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.