- hirdetés -

Július 17-én lejátszotta első felkészülési mérkőzését az alakulóban lévő Orosháza FC labdarúgó csapata. A fiúk a második félidei gólra törő játékukkal megérdemelten nyertek a megyei bajnokságban szereplő Tótkomlós ellen.

Orosháza FC – Tótkomlósi TC 3–1 (1–1)

Orosháza, Mátrai stadion, 100 néző. Vezette: Füredi J.

Orosháza: Bordás D. (Könyves) – Albert L, Szabó N., Gulyás J., Takács J. – Szabó B.(Szemenyei V.), Ferenczy, Zelenyánszki, Füredi – Csák Z.(Kormányos), Baranyai
Megbízott edző: Füredi János.

Az első 15 percben egy-egy nagy lehetőség maradt ki, majd a félidő közepén az Orosháza megszerezte a vezetést. A 21. percben Ferenczy lövése kipattant Braun kapusról, Ferenczy másodszorra az ötös sarkáról kilőtte a hosszú sarkot, 1–0.

A félidő derekán, a 38. percben egyenlített a Tótkomlós. Egy előrevágott labdára Bordás kapus rosszul jött ki, Szabó 14 méterről könnyedén gurított az üresen maradt kapuba, 1–1.

A második játékrészben a fáradó vendégek ellen az OFC-nek több gólszerzési lehetősége adódott, amiből kettőt értékesített. A 78. percben Baranyai két csel után 8 méterről gurított a hosszú sarokba, 2–1. A 82. percben Szemenyei Valentin gurított egy csel után a kapus hasa alatt a hálóba, 3–1.

Füredi János: – Játszottunk egy jót. A néhány napos közös edzés után összeszokottságról még nem lehetett beszélni, de az akarással nem volt baj.

Az Orosháza FC július 20-án, szombaton a Szarvasi FC-t fogadja a Mátrai stadionban. A mérkőzés kezdési ideje 11 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.