- hirdetés -

A Kelet-magyar ifjúsági területi bajnokságon az ASE négy játékossal vett részt.

Karcag adott otthont a 2013. évi Kelet-magyar ifjúsági területi bajnokságnak, melyen az ASE négy játékossal vett részt. Az orosházi játékosok közül Czvalinga Dóra és Balogh Klaudia csak a páros versenyszámban szerepelt. Az egyéni versenyben Fehér Zsófi csoportelsőként, Séllei Anett másodikként került a főtáblára.

– Ott Zsófi könnyedén 3-0 arányban verte meg előző heti serdülő bajnoki döntős ellenfelét Petőczöt (Postás SE), ugyanakkor Anett váratlan bravúrral, de kitűnő játékkal 3-2-re nyert Kiss Réka (Kecskemét) ellen. A döntőbe jutásért a két orosházi játékos került egymással szembe, találkozójukat meglepetésre, felszabadult játékkal 3-2 arányban Séllei Anett nyerte meg. Ebben a versenyszámban versenyzőink egy ezüst és egy bronzérmes helyezést értek el – tudtuk meg Bogdánffy Csaba vezetőedzőtől.

A párosokat a csoportokon belül , majd a csoport első és második helyezettek között körmérkőzéses rendszerben rendezték. Ennek végeredményeként a Balogh, Fehér valamint a Czvalinga, Kiss (Kecskemét) párosok a dobogó harmadik fokára állhattak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.