Megkésve ugyan, de idén is bolondoztak a (F)Apácák.

- hirdetés -

A (F)Apácák Énekstúdió hagyományos rendezvénye a Bolondos délután, amit általában bolondok napja, április 1-je környékén szoktak rendezni. Idén viszont elmaradt, hiszen a Szépség és a szörnyeteg című musicalre próbáltak gőzerővel. Hogy ebben az évben se maradjunk egy kis bolondozás nélkül, május 18-án bepótolták.

A családias hangulatú koncerten már az első dalnál megmutatkozott a rendezvény „komoly” jellege, ugyanis Jackson We are the world című dalának közepén a szám a Hofi-féle feldolgozásra váltott. Az est folyamán 23 dal csendült fel, az eddigi három bemutatott musicalükből is hallhattunk népszerű dalokat.

Bolondoztak és énekeltek a szombati rendezvényen (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Bolondoztak és énekeltek a szombati rendezvényen (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Természetesen a populáris műfajok sem maradtak el. Egyedül a konferálással próbálták untatni a közönséget, azonban ez sikertelennek bizonyult, szinte biztos, hogy a két fiatal embert láthatjuk majd még konferanszié szerepkörben.

Az énekesek sokszínűségét mutatja az is, hogy néhány dalnál egymást kísérték hangszereken. A koncert végéhez közelegve meglepetés dallal készül a (F)Apácák vezetője, Nagy Krisztina, amelyről még a jelenlegi énekstúdiósok sem tudtak, csak a régiek. Ugyanis egyetlen dal erejéig az egykori (F)Apácások összeálltak, hogy még egyszer együtt színpadra álljanak. Talán ez mutatja meg leginkább, milyen kapcsolatok és barátságok szövődnek az énekstúdióban eltöltött évek alatt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.