A Rákóczi Vasas megyei I.o. labdarúgó csapata a MÁV elleni kisiklás után (3-3) Mezőberényben hagyott értékes pontokat a pünkösdi mérkőzésen.

- hirdetés -

Mezőberény – Rákóczi Vasas 3 – 2 ( 3 – 2 )

Mezőberény, 200 néző.
V.: Benyovszky Z. ( Krisán J., Fűri I.)

Mezőberény: Barabás – Kerekes, Szűcs Z., Zsíros, Adamik – Burai, Buczkó, Stibán, Tóth J. – Szűcs G.(Molnár D.46.perc), Bereczki ( Somvári 88.perc). Edző: Barabás István.

Rákóczi: Tóth K. – Albert L. (Mazán 72.perc), Németh, Dávid Zs.(Szabó Á. 59.perc), Boros – Pardi, Ludányi, Buza, Berta (Kánya P. 20.perc) – Lövei, Juhász N. Edző: Polyák László.

Változatos, gólokban bővelkedő első félidőt hozott a mérkőzés. Buczkó révén már a 2. percben vezetést szereztek a hazaiak, amit Lövei a 15. percben egalizált. Gólra gól, a 18. percben Szűcs Z. révén ismét a berényieknél volt az előny. A Rákóczi a félidő végén Pardi találatával egyenlített. A rákóczitelepiek ismét csak két percig örülhettek a döntetlennek, a 43. percben Adamik találatával harmadszor is megszerezték a vezetést, ami –később kiderült-a győzelmet jelentette a hazaiaknak.

A Rákóczi a vereség ellenére az 5. helyen áll a tabellán. Május 25-én a listavezető Méhkerék látogat Rákóczitelepre. A találkozó kezdési ideje: 17 óra.

Ifjúsági mérkőzésen: Mezőberény – Rákóczi Vasas 2 – 8

Gólszerzők: Lakatos, Dinya ill. Szivák (3), Suta M (2), Gerda, Egry A., Papp R.

A már bajnok Rákóczi fiatalok ötletes játékkal ütötték ki a – kiállítások miatt – 9 emberre fogyatkozó házigazdákat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.