- hirdetés -

A Rákóczi a szerdai, Dévaványa elleni győzelem után szombaton is diadalmaskodott és felfelé araszol a tabellán. Csapatunk már a negyedik helyen áll a táblázaton.

Rákóczi Vasas – Füzesgyarmat  2 – 1  (1 – 0)

Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés, Orosháza, 150 néző.
Vezette: ifj. Tóth II. S.

Rákóczi: Lévai – Albert, Németh, Ludányi, Boros B., Berta (Dávid), Pardi, Debreceni, Buza, Baranyai (Kánya), Lövei (Mazán).
Edző: Polyák László.

Füzesgyarmat: Takács Gy. (Bakk) – Mészáros, Fábián (Novák), Kiss D., Tóth L., Pálinkás, Urbán, Farkas Zs., Bajnók, Elek T., Kiss Cs. (Boros T.).
Játékos edző: Boros Tibor.

A Rákóczi Baranyai vezérletével győzte le az addig 4. helyen álló Füzesgyarmatot. Baranyai 18. és 62. percben szerzett góljára csak a 68. percben jött válasz Bajnóktól, így a két csapat helyet cserélt egymással a tabellán.

Polyák László: – Kitűnően előkészített pályánkon egy órán keresztül nagyszerű támadójátékot nyújtottunk, sokkal több góllal kellett volna vezetnünk. Volt egy negyedóra, ami „meleg” volt, de az utolsó öt percben három százszázalékos helyzetet nem használtunk ki.

Boros Tibor: – Miután a ziccerből kitörő játékosunkat a tizenhatoson belül „elgázolták” és elmaradt a nyilvánvaló tizenegyes, piros lap, új mérkőzés kezdődött, amit a hazaiak megérdemelten nyertek meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.