- hirdetés -

A Demokratikus Koalíció úgy véli, a trafiknyerteseknek elég lenne egy üzlet is. A Fidesz szerint Gyurcsány pártja nem beszélhet tisztességről.

Trafikügyben a Demokratikus Koalíció választókerületi szervezete is eljuttatta közleményét szerkesztőségünkbe. A szervezet képviselői a trafikpályázat nyerteseihez intézik kérésüket, miszerint ha igaz, hogy a Fidesz választókerületi elnökei döntöttek a pályázatok kapcsán, akkor a nyertesek ne tartsanak meg csak egy üzemeltetési jogot, a többit adják vissza. Túlzottnak tartják a választókerületi elnökök „klientúrájának” megjutalmazását – fogalmaznak.

A közleményre a Fidesz orosházi szervezetének elnöksége reagált. A válaszadók megkérdőjelezik, hogy „Gyurcsány Ferenc, a bukott miniszterelnök – aki annak idején attól sem riadt vissza, hogy a hatalma megtartása érdekében lepaktáljon az alvilággal – pártja hogyan beszélhet tisztességről. Közleményük szerint a trafiküzemeltetés jogát családi vállalkozások nyerték el nyílt pályázati rendszerben. Orosházán a győztesek között van minden olyan vállalkozó, aki eddig trafik- vagy dohánybolt-üzemeltetésből élt – tartalmazza a válasz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.