- hirdetés -

Tepertőből, zsírból és szárazkolbászból álló csomagot osztott csütörtökön a nőegylet Kiscsákón.

Legutóbb 50 élelmiszercsomagot állított össze a Jótékonysági Nőegylet Egyesület a gádorosi Dan-Farm Hungary Kft. jóvoltából, melyből kaptak a hajléktalanszálló lakói, a rákóczitelepi nyugdíjasklub tagjai, és több rászoruló család is.

Csütörtökön a kiscsákóiak részesültek a cég újabb adományából. A nőegylet a külterületen élő rászorulókra is gondol, és mivel a kiscsákóiak mindegyike nehéz körülmények között él, így mindenki kapott a zsírból, tepertőből és szárazkolbászból álló csomagból.

– Örülünk a felajánlott támogatásnak, mert egyre nehezebben és kevesebb adomány jut el hozzánk. A következő hónapban újabb családokat keresünk meg, hogy lehetőségeinkhez mérten segítsük őket – tájékoztatott Bokros Éva, a nőegylet vezetője.

A Dan-Farm Hungary Kft. fő profilja sertéstenyésztés és értékesítés. A vállalkozás tulajdonosai többségében dán sertéstartók, akik több mint 10 évvel ezelőtt Gádoroson alapították meg termelő cégüket. A vállalkozás 30 munkavállalót foglalkoztat, akik Gádoros és Orosháza 30 kilométeres körzetéből járnak be dolgozni mindennap. Rendszeres élelmiszer-adományukkal a környékbeli rászoruló családok helyzetén igyekszenek segíteni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.