- hirdetés -

Az ASE lányai jól játszottak, de ez most nem volt elég.

Asztalitenisz SE Orosháza I. – Postás SE II. 4–14 NB I „A” Orosháza

Az asztalitenisz NB I „A” listavezetője, a bajnokság során egyetlen vereségét csak az őszi fővárosi összecsapáson az ASE lányaitól elszenvedett Postás II. magabiztos győzelemmel szerezte meg a rangadó két pontját. A vendégek semmit sem bíztak a véletlenre, a szabályok adta lehető legerősebb összeállításban érkeztek Orosházára, hiszen céljuk az, hogy második csapatuk is felkerüljön az EXTRA Ligába.

A két párost a vendégek vesztett állásból fordították a maguk javára és az első egyéni körben csak Csáki Rita tudott szépíteni. Az egész mérkőzésre jellemző volt, hogy a kritikus helyzetekből a Postás lányok kerültek ki nyertesen, aminek következtében Balogh Klaudia két, Fehér Zsófia és Szabó Mariann egy-egy mérkőzését veszítette el 3–2 arányban. Az eredmény alakulásától függetlenül lányaink jól küzdöttek, amit az is bizonyít, hogy csupán négy találkozó eredménye dőlt el három játszmában – tudtuk meg Bogdánffy Csabától, az ASE vezetőedzőjétől.

Ez a vereség azt eredményezte, hogy a dobogós helyezésért bravúros pontszerzésre van szükség a hasonló célokért küzdő Tolna otthonában.

Győztesek: Csáki Rita 2, Balogh Klaudia, Fehér Zsófia 1–1.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.