- hirdetés -

A hétvégén Egyeken rendezték a Kelet-Magyarországi serdülő bajnokságot, amin a várakozásnak megfelelően szerepeltek az ASE versenyzői.

Az egyéni versenyszámban három orosházi lány csoport elsőként került a főtáblára, ahol a négy közé jutásért Fehér Zsófi klubtársát Séllei Anettet győzte le, míg Benkő Anett a Postás versenyzőjével Veszely Klaudiával szemben maradt alul, így mindketten az ötödik helyen végeztek.

Fehér Zsófia

Zsófi a döntőbe jutásért magabiztos, fegyelmezett játékkal 3-0 arányban diadalmaskodott az egri Béres ellen.
– A döntőben ellenfele páros partnere a szolnoki Nagypál Márta volt, aki ellen fordulatos, hatalmas csatában 3-2 arányban diadalmaskodott úgy, hogy a döntő játszmát 20-18 arányban nyerte meg. A mindenki által kiemelkedőnek ítélt mérkőzés méltó volt a hazai ranglista harmadik és negyedik helyezettjéhez – mondta Bogdánffy Csaba edző.

A párosok versenyében a Fehér-Nagypál illetve a Benkő-Séllei duók kerültek a főtáblára. A négy közé jutásért az utóbbi párosunk kikapott a Béres-Menkő egri kettőstől, akik a döntőbe jutásért 2-0 arányú vezetésüknél mérkőzés labdához jutottak az abszolút favorit Fehér-Nagypál párossal szemben. Ekkor Zsófiék fordítottak és 3-2 arányban hozták a mérkőzést. A döntőben magabiztosan diadalmaskodtak Veszely-Szoboszlai Postás ellenében, ezzel elhódították a bajnoki címet.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.