- hirdetés -

A beiratkozás előtt megismerkedhetnek a szülők és gyermekeik az óvodai élettel és a leendő óvó nénikkel.

A szülők és gyermekeik életében meghatározó időszak, amikor az apróság óvodába kezd járni. Az óvoda kiválasztása döntő a családok életében, a döntésben segítenek a nyílt napok. Ezeken a napokon a szülők és gyermekeik megismerkedhetnek az óvó nénikkel, az óvodában folyó nevelőmunkával, leendő környezetükkel.

Nyitott kapuk az önkormányzati óvodákban:

Március 7-én a Könd utcai, március 8-án a Bajcsy utcai telephelyen, március 11-én a Bácska (Rákóczitelep) és Ifjúság utcai óvodában, március 12-én Mátyás király és Uzsoki utcai óvodában, március 13-án a Lehel utcai intézményben (székhely ovi), március 14-én a Móricz óvodában. A nyílt napokon 9–11.30-ig várják az érdeklődő szülőket és gyermekeiket.

Az egyházi óvodákban:

A Hajnal utcai evangélikus óvodában tavaszi játszóházat szerveznek március 12-én 16 órai kezdettel. Az Eötvös katolikus oviban március 13-án 9.30–11-ig várják az érdeklődőket. A Forrás református oviban a hagyományokhoz híven beiratkozás után fogadják majd ismerkedési nap keretében a leendő ovisaikat.

A nyitott kapuk rendezvénysorozat alatt a telephelyeken az óvodai élet a megszokott keretek között zajlik, kötetlen együtt játszást kínálva a vendégek számára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.