- hirdetés -

Február 9-én és 10-én Csokolédénapokat szerveznek az orosházi üzletben. A kóstolók mellett lesz csokiszökőkút is.(x)

Nem a mennyiség, a minőség a fontos. Az vagy, amit megeszel. Az egészség nagy kincs. Gyakran ismételt mondatok ezek, melyekre legtöbbször már fel sem kapjuk a fejünket, pedig sok igazságot hordoznak. Megfelelő táplálkozással sok egészségügyi probléma megelőzhető. Az orosházi Korallbogyó üzletben bővült az egészséges, hazai termékek köre.

Rostban gazdag gyümölcsök, zöldségek, teljes értékű gabonák naponta többször – az alapszabályokat mindenki ismeri, alkalmazásuk azonban már nem megy könnyen. Azt, hogy miért nem tud az emberek többsége ellenállni a csokoládénak, már kutatók is vizsgálták. Itt is választhatjuk azonban a minőségi finomságokat, melyek egyedi ízvilággal, az aszalványok révén számtalan jótékony hatással rendelkeznek.

Minőségi finomságok, egyedi ízvilággal (Fotó: internet)

A Korallbogyóban is megtalálható Borsa termékek nem tartalmaznak ízfokozót, mesterséges színezéket és térfogatnövelőt sem. A kézzel készített különlegességeket a hétvégi Csokoládénapon meg is kóstolhatjuk. Február 9-én, szombaton nyitva tartási időben 8-tól 16 óráig, vasárnap délelőtt 9 és délután 1 óra között várnak mindenkit.

Akárcsak a Cserpes Sajtműhely termékeit, hiszen ezek is megtalálhatók már az orosházi üzletben. Joghurtok különböző gyümölcsös ízesítéssel, sajtok, tejitalok, Cserpes Trudi – előállításukkor nem használnak tartósítószert, mesterséges színezéket, aromát, stabilizáló-, állományjavítókat sem. Aki a minőségi, hazai termékeket részesíti előnyben, az orosházi Korallbogyóban megtalálja a természetes, adalékanyagoktól mentes ízeket. Kóstold meg, és tegyél egészségedért.

Korallbogyó zöldség, gyümölcs és delikátesz üzlet – 5900, Orosháza, Székács József u. 61. E-mail: korall@invitel.hu, és megtalálod őket Facebookon is.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.