- hirdetés -

Átadták a Békés Megyei Hírlap által életre hívott év sportolója és év embere szavazás díjait hétfőn Mezőberényben. A megye legeredményesebb női sportolója Böczögő Dorina lett.

A Békés Megyei Hírlap a hagyományoknak megfelelően ezúttal is több mint hatvanfős (újságírókat, sportvezetőket, sporttámogatókat magában foglaló) grémiumot kért fel arra, válasszák meg Békés megye legjobb férfi és női sportolóját, csapatát, edzőjét a 2012-es teljesítmények alapján.

Az eredmény január végén lett meg, az ünnepélyes díjátadóra pedig február 4-én került sor a mezőberényi Orlai Petrics Soma Kulturális Központban.

Böczögő Dorina átveszi az elismerést (klikk a képre) Fotó: beol - Lehoczky Péter

2012 legeredményesebb Békés megyei sportolója Böczögő Dorina, a TC Békéscsaba versenyzője lett. A londoni olimpián egyedüli magyar női tornászként szereplő orosházi sportoló így Az év sportolója címmel is büszkélkedhet. A kategória harmadik helyezettje az Orosházi Toldi SE keretében versenyző Szabó Ágnes lett, aki egyedüli magyar erőemelőként vehet részt a nyári, kolumbiai Világjátékokon.

Az év embere szavazáson hármas szarvasi siker született. A díjátadó gáláról és az eredményekről bővebben a beolon, ide kattintva olvashatsz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.