- hirdetés -

A karácsonyi ünnepek közeledtével általában minden családban visszatekintenek a mögöttünk hagyott esztendőre. Nincs ez másként a cégeknél sem, ezért így tesz a Vasex Kft is.

− Eredményes évet tudhatunk magunk mögött, sok pozitívummal, változással, fejlődéssel. Bővítettünk, megépült az új üzletszárnyunk, és ez nemcsak alapterületünk növekedését jelentette, hanem árukészletünk, kínálatunk jelentős bővülését is – foglalta össze a legfontosabbakat a cég szervezeti igazgatója, Polyákné Dr. Torda Edit.

Egyre több a barkácsoló vásárló

A rengeteg fejlesztés közül azonban kiemelkedik két terület, ahol igazán előremutató változások történtek.
− Az egyik a barkácsrészlegünk, ahol komoly választékot tudunk biztosítani és folyamatos az új termékek érkezése. A másik – így karácsony közeledtével – a praktikus ajándéktárgyak értékesítése, lehetőséget nyújtva arra, hogy vásárlóink a Vasex-xel karácsonyozzanak – mondta el Polyákné Torda Edit.

Barkácsolók kelléktára a VASEX-nél

Azzal együtt, hogy a VASEX Kft eredményes évet zár, a gazdasági válság következményeit ők is érzik. Az országos jelenséget, miszerint a vállalkozások banki finanszírozása egyre szűkül, ők is tapasztalják, ez pénzügyi téren megfontoltságot igényel. Ennek ellenére optimistán néznek a 2013-as év elé. Az idei tendencia, miszerint nyitnak a lakosság felé, jövőre is folytatódik, nagy hangsúlyt fektetnek a lakosság igényeire mind termékekben, mind szolgáltatásban.
− Sokan kedvelik a bevásárló központokat, ezért mi is hasonló kínálatot igyekszünk kialakítani, hogy mindent egy helyen megtaláljanak vevőink – mondja Szemenyei Zsolt kereskedelmi igazgató. − A barkácsrészlegen árulunk többek között kerékpár- és autósfelszereléseket, otthoni háztartási cikkeket, vagy éppen ajándéktárgyakat is. Amíg apuka a szerszámok között válogat, addig anyuka és gyermeke szobamatricát és ajándékot választ. Párok érkeznek, hogy együtt válasszák ki, milyen színű legyen a lakásra, házra szánt festék. Most már nem csak mesteremberek jönnek hozzánk célirányosan. Egyre több az olyan érdeklődő, aki beszalad valamiért, de alaposan körbenézi a kínálatot, és később visszatér.

A vásárlók manapság már szeretik tudni, mi miért történik egy felújítás közben. Ezért a VASEX kiemelt figyelmet fordít a dolgozók szakmai képzésére is, hogy minden vásárlói kérdésre gyors és szakszerű választ tudjanak adni a kollégák. A dolgozói létszám a megnövekedett alapterület és termékpaletta miatt bővült ebben az évben, ezzel is gyorsabbá válik a kiszolgálás.
− A multikkal ellentétben nálunk személyes a kiszolgálás, tanácsot, javaslatot adunk, hogy a vevő a számára legmegfelelőbb termékkel távozzon. Érdemes hozzánk benézni, mert tovább bővítjük szolgáltatásainkat, mert hosszabb a nyitva tartásunk, mert szakmai tanácsot adunk, mert a mesterek mellett az otthoni barkácsolók – a hölgyeket is beleértve – megtalálják azt, amire szükségük van – zárta Szemenyei Zsolt.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.