- hirdetés -

A minőség elsődleges szempont a Vasex Kft számára, de hangsúlyt fektetnek a divatra is – széles munkaruha kínálattal állnak a vásárlók rendelkezésére a Török Ignác utcai üzletben.

– Divat idén a piros feketével vagy szürkével kombinálva, és kedvelt a kék különböző árnyalataiban készült munkaruha is – tudtuk meg Janecska Attila szerszámrészleg vezetőtől. – Meglehetősen nagy színválasztékban kínáljuk a védelmet szolgáló ruházatot, ez újdonság. Nem új dolog viszont, hogy Orosházán a Vasex kínálata a legszélesebb munkaruhákból, kérésre további modelleket rendelünk és a cég arculatát, az azonosítást segítő feliratozást is vállaljuk – ismertette a térség meghatározó beruházási termékforgalmazójának munkatársa.

Teljes munkavédelmi öltözéket kínál a Vasex (Fotók: Rajki Judit)

A munkavédelmi szempontból kötelező munkaruhák esetében mindenképp a biztonság az elsődleges. A speciális munkakörülmények között használatos védőruhák célja, hogy viselője biztonságát szolgálja, testi épségét, egészségét megóvja.

– Emellett a jó munkaruha praktikus és kényelmes is, hiszen a munkaruhát használója napi 8 órán keresztül viseli. A mi dolgunk, hogy felmérjük, ki milyen körülmények között dolgozik, és ahhoz ajánlunk megfelelő munkaruhát. Mindezt a cég arculatához illeszkedően, ugyanakkor meghatározó az egyéni igény is, mindig igyekszünk személyre szóló javaslatot tenni – hangsúlyozta Janecska Attila, aki hozzáteszi, magánemberként is igen hasznos egy-egy munkavédelmi ruhadarab beszerzése az otthoni tevékenységek biztonságos elvégzéséhez.

Munkaruha akár kertészkedéshez is

Az ár a munkaruhák esetében is meghatározó szempont, a Vasex a középkategóriás ruházati termékeket forgalmazza.
– Nagy választékban kínálunk színes, esztétikus, minőségi ruházati cikkeket. Árusítunk egyszerűbb kabátot és légáteresztő, több részből álló kabátot egyaránt. Ez utóbbi újdonság, és rendkívül praktikus, egész szezonban használható. A külső borítás széldzsekiként kiváló tavasszal, a pulóver rész késő ősszel és kora tavasszal egyaránt hasznos, a komplett kabát pedig télen biztosít megfelelő védelmet az időjárás viszontagságaival szemben. Két fazon van most piacon, mindkettő megtalálható a Vasexnél. Az egyenes aljú hosszított kabátot az álló munkát végzők kedvelik inkább, míg a mellényként is hordható rövidebb változat azok számára célszerű, akik sokat ülnek autóban – sorolta a szakember.

A felsőruházat, kesztyűk, védősisakok mellett a Vasexnél lábbelik is kaphatók. A magas pamuttartalmú, béléses téli bakancsoktól a hideg ellen kiválóan védő, vagy épp a gerincre jótékony hatással bíró talpbetétek egyaránt sorakoznak a cég polcain. A minőségi bakancsokra egy év garanciát vállalnak. Az egyszerű, tiszta pamutból készült alsóruházati termékek szintén igen hasznosak, kiválasztásuknál fontos szempont, hogy belső térben, vagy a szabadban dolgozó viseli majd.

A védelmet és a kényelmet egyaránt szolgáló munkaruhák beszerzésére kiváló választás az orosházi cég. A Vasex Török Ignác utcai üzletében szakértő munkatársaival várja vásárlóit.

Vasex  hétfőtől péntekig 7-18 óra között, míg szombaton 7-től 13 óráig várja vásárlóit.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.