- hirdetés -

Az orosházi tornász tarolt a békéscsabai verseny szerenkénti döntőin, az aranyak mellé egy ezüstöt és egy bronzot is begyűjtött.

A Buda-Cash Kupa mesterfokú bajnokság szerenkénti döntőin Böczögő Dorina volt a legeredményesebb: a keddi egy-egy arany- és bronzérem után szerdán egy-egy arany- és ezüstérmet nyert – írja az MTI.

Gerendán Makra Noémi lett az első, ebben a számban az olimpikon Böczögő egy kicsit bizonytalanabb gyakorlatot mutatott be. Talajon viszont remekelt, az elmúlt időszak egyik legjobb bemutatóját adta elő, így egyértelmű volt, hogy ő nyeri az aranyérmet. Böczögő ezzel a Buda-Cash Kupa mesterfokú bajnokság legeredményesebb versenyzője lett, hiszen az összetett győzelem mellett a szerenkénti viadalon két arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet szerzett.

− Bevallom őszintén, még én is meglepődtem, hogy két arannyal, egy ezüsttel és egy bronzzal zártam az összetett győzelmem mellett. Ma is fantasztikus volt a hangulat, kiváló volt a szervezés, szinte telt ház volt a hétköznap este ellenére, így különösen jó volt hazai pályán versenyeznem. Csütörtökön már indulok Barcelonába, szombaton ugyanis egy nemzetközi versenyen veszek részt – mondta Böczögő.

Szerenkénti eredmények

ugrás:

1. Divéky Luca (KSI) 13,583 pont
2. Jáger Nikolett (KSI) 13,133
3. Böczögő Dorina (TC Békéscsaba) 13,099

felemás korlát:

1. Böczögő Dorina 13,866 pont
2. Makra Noémi (TC Békéscsaba) 13,366
3. Jelencsics Dorina (Delfin SI SE Szombathely) 12,466

gerenda:

1. Makra Noémi (TC Békéscsaba) 14,266 pont
2. Böczögő Dorina (TC Békéscsaba) 13,566
3. Eke Beáta (TC Békéscsaba) 13,200

talaj:

1. Böczögő Dorina 13,966
2. Makra Noémi 13,933
3. Divéky Luca (KSI SE) és Honti Kitti (KSI SE) 13,266

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.