- hirdetés -

Az idén 30 éves Vízió adott koncertet a volt ifi házban.

Némileg megváltozott hangzás, a próbalehetőségek mértékéhez képest igen jó színvonal, és kiváló hangulat jellemezte az idén 30 éves Vízió koncertjét a Rock Klubban október 26-án.

Az új billentyűssel (Baliga Ádám), új basszusgitárossal (ifj. Kecskeméti Imre) és új dobossal (Kizúr Péter) érkező együttes több mint egyórás műsort adott a szépszámú, és az igényes zenét – a jelek szerint – kedvelő közönségnek. A műsor alapját a 30 éves koncerten is elhangzott dalok adták, előadói szempontból változatosra komponálva, hiszen az alaptagokon (Kecskeméti Imre gitár, ének; Skita György ének és a korábban említettek) kívül egy-egy dal erejéig közreműködött Sárecz Viktor dob, Béres Enikő ének, Kecskeméti Laura hegedű, Murvai Ágnes hegedű, Hetényi László akusztikus gitár, dr. Szokolyai Zsolt és Kovács Zoltán szintetizátor, Törköly József ének.

A megújult Vízió újra színpadon (Fotó: Murvai Tibor)

A Vízió általában csak saját kompozíciókkal lép közönség elé, szinte már elhagyhatatlan kellékként a videóvetítéssel. A történet ezúttal sem volt más. A koncert első részében a jelenlegi repertoár részét képező dalok hangzottak el, majd következett egy korábbi instrumentális darabokat felvonultató blokk, a végén pedig újabb és régebbi zenéket játszott a csapat. A számokat már ismerő füleknek itt-ott furcsa lehetett egy-egy hangzás, ritmus, vagy megoldás, ám összességében a zenekar jól szólt és jól játszott. Az élet dolgaiból merítő dalok nem a show biznisz babérjait akarják learatni, sokkal inkább emberi érzéseket, néha elvont gondolatokat fogalmaznak meg.

A Rock Klub októberi élő koncertje a Vízió jóvoltából tehát ismét sikert aratott.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.