- hirdetés -

Készül a járda a Széchenyi téren, október 15-től pedig a Spar előtti parkoló szegélyének felújítása miatt lesznek részleges lezárások.

89,5 millió forint forrást nyert Orosháza a Start-munka program keretében közút karbantartási munkálatok elvégzésére – adtuk hírül májusban. A karbantartási munkálatok keretében felújítják, illetve újjá építik a városban található rossz állapotú járdaszakaszok egy részét. A munkaprogram keretében – összehangolva a Városüzemeltetési Zrt-vel közszolgáltatási szerződés keretében végzendő járdaaszfaltozási munkákkal – jelenleg a Széchenyi tér szélén dolgoznak a közmunkások. Ez egyébként a járdafelújítási program utolsó, nyolcadik üteme.

200 négyzetméteren újítják meg járdát a forgalmas szakaszon (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A Fornetti, Európa pékség előtt húzódó, mintegy 200 m2-es járdaszakaszon az alapokat és a szegélyt, majd az aszfaltburkolatot újítják meg – tudtuk meg Mák Szabolcstól, a Start-munkaprogram önkormányzati koordinátorától.

A gyalogosok után az autóval közlekedőknek kell fokozottan figyelni, ugyanis várhatóan október 15-én reggel elindulnak a Spar előtti parkolóban a felújítás. A szegélykövek rendbetételének munkálatai során szakaszos lezárják a parkolót. Két hétig kell fokozottan ügyelni, várhatóan ugyanis október 31-ével elkészülnek ezzel a munkával is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.