- hirdetés -

Jubilált a Vasex Kft. – 10. alkalommal rendezte meg szakmai napját a térség egyik meghatározó beruházási termékforgalmazója. 27 beszállító mutatta be termékeit.

Október első péntekjén ismét Orosházára érkeztek a minőségről ismert márkák képviselői, a Török Ignác utcai telephelyen a Vasex Kft. 27 beszállítója mutatta be termékeit. A szaniter szereléstechnika és a csővezetéki rendszerek piacán meghatározó Geberit, a profi gépeket és szolgáltatásokat kínáló Makita vagy épp a hőszigetelésben élen járó Bachl képviseltette magát a Vasex szakmai napján.

Polyák János

– Rendezvényünk célja, hogy bemutassuk az érdeklődőknek azokat a műszaki, technikai újdonságokat, lehetőségeket, melyek a mindennapokban nagy segítséget jelenthetnek. A szakmai nap keretében bemutatkoznak beszállítóink, kipróbálhatók egyes gépek, munkavédelmi eszközök – tudtuk meg Polyák Jánostól, a Vasex ügyvezetőjétől. – Nagyon fontos szempont az energiatakarékosság, a kiadások csökkentéséhez kellenek a korszerű technológiák és ezeket itt ma szakemberek mutatják be az érdeklődőknek – hangsúlyozta az ügyvezető a 10%-os árengedményt is kínáló rendezvény keretében.

A vasanyagokat, építőanyagokat, festékeket és szerszámokat forgalmazó Vasex Kft. az elmúlt hetekben tovább bővítette a barkácsosztályon kínált termékeinek skáláját. Egyre népszerűbb az otthoni barkácsolás, ehhez már szinte minden eszköz beszerezhető a Török Ignác utcában. A vállalkozás a komplexitásra törekszik, a cél, hogy a tavasszal 1000 négyzetméterre bővült üzletcsarnokában kínáljon mindent, amire csak szükség lehet az építkezés, barkácsolás, felújítás során. Mindezt nagy választékban, versenyképes árakon teszik és még szakmai tanácsokkal is segítenek: helyben garanciával – ahogyan Polyák János megfogalmazta a 22 éves orosházi cég zászlajára tűzött jelmondatot.

A jelen üzenete – energiatakarékosság

A Mart az energiatakarékosság jegyében vett részt a szakmai napon. A 20 éve alakult cég 28 üzlettel rendelkezik, az ország minden nagyobb városban, megyeszékhelyeken megtalálhatók. Kovács István, a Mart békéscsabai Mester Centrumának vezetője az OrosCafénak elmondta, a hagyományos energiaforrások egyre szűkülnek, a piaci árak pedig emelkednek, ezért is fontos a megújuló energiaforrások hasznosítása, a Mart elkötelezett a fenntartható fejlődés iránt.

Energiatakarékos fűtési rendszereket is bemutattak (Fotók: Melega Krisztián)

– Elhoztunk néhány beszállítót, akik kisfogyasztású szivattyúkkal, elektromos kazánokkal, energiatakarékos csaptelepekkel és napelemekkel állnak a vevők rendelkezésére. Fontos, hogy minél kevesebb hagyományos energiaforrást használjunk, hogy éljünk a zöldenergia adta lehetőségekkel, ebben segít a Mart, tesszük mindezt úgy, hogy vásárlóink pénztárcájára is tekintettel vagyunk – mondta Kovács István, aki úgy tapasztalja, egyre többen érdeklődnek a megújuló energiaforrások hasznosítása iránt. – A Vasex Kft-vel gyümölcsöző, folyamatosan épülő kapcsolatunk van. Két éve kezdtünk el közösen gondolkodni és hirdetni Orosházán a megújuló energiát hasznosító épületgépészeti szemléletet.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.