- hirdetés -

A gyermek lovasfesztivál utolsó fordulójában és a bajnoki összesítésben is kiválóan szerepeltek az orosháziak Csontos Dominika felkészítésével.

Szeptember 29-én rendezték meg Pósteleken a gyermek lovasfesztivál utolsó fordulóját és egyben a bajnoki döntőjét is. Csontos Dominika, a Musztáng Lovas Iskola lovasoktatója felkészítésével nagyon szép eredményeket értek el a fiatalok. Először a gyermekverseny utolsó fordulójára került sor, ahol még pontokat tudtak gyűjteni a végső döntőhöz.

Ahogy véget ért az utolsó forduló is, összegezték a fordulókon megszerzett pontokat, és végül bajnokokat hirdettek. Az orosházi musztángosok szinte minden kategóriában a dobogóra állhattak. Póni kezdő óvodás kategóriában Prozlik Titanilla 2. lett Sárival, Bartos Dorina pedig harmadikként zárt szintén Sárival. A póni haladó kategória bajnoka címet Bartos Lilla nyerte el Herceggel. Díjlovaglás kezdő kategóriában Dobróka Renáta 2. lett a dobogón Lacoste-al, díjlovaglás haladó kategóriában a dobogó harmadik fokára állhatott fel Dobróka Renáta.

A musztángosok szinte minden kategóriában értek el helyezést (Fotó: egyesület)

A megyei gyermek ügyességi verseny bajnokságon díjazták a lovardák felkészülését is. Az orosházi Musztáng Lovas Iskola a megye 3. legeredményesebb lovardája címet nyerte el.

A lovasfesztivál utolsó fordulójának orosházi eredményei:

Póni kezdő ovis kategória:
Prozlik Titanilla: 2. hely Sárival
Hevesi Brigitta: 3. hely Sárival

Póni haladó kategória:
Bartos Lilla: 1. hely Herceggel
Bartos Dorina: 2. hely Sárival
Prozlik Titanilla: 5. hely Herceggel
Hevesi Brigitta: 6. hely Sárival

Haladó nagy ló kategória:
Kis Katalin: 5. hely Szellővel

Kezdő díjlovaglás:
Kis Katalin: 5. hely Lacoste-al
Dobróka Renáta: 7. hely Lacoste-al

Haladó Díjlovaglás:
Dobróka Renáta: 4. hely Lacoste-al

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.