- hirdetés -

Rajzpályázatot hirdet a Vöröskereszt egészséges életmód, természetvédelem és környezettudatosság témakörben.

A Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete a gyulai Séta a mellrák ellen program keretén belül Mit teszek az egészséges életért? címmel rajzpályázatot hirdet. Célja, hogy a pályázaton résztvevő gyerekeket, általuk pedig szüleiket az egészséges, füstmentes életre, a helyes táplálkozásra, a sport fontosságára, a természetvédelemre és a környezettudatos szemlélet elsajátítására ösztönözzék. A rajzpályázaton 3-11 éves korúak vehetnek részt.

A pályázati felhívásra csak kézzel készített pályaművek küldhetők be, a pályázat címéhez kapcsolódó témakörben. Egy pályázó csak egy alkotással pályázhat, készítéséhez rajz-, festő-, színező technika használható. Részben vagy egészben digitális technikával készített alkotások nem vehetnek részt a pályázaton. A pályaművek mérete: A4 /rajzlap/, ettől eltérő méretű nem vehet részt a pályázaton. Az alkotás hátoldalára fel kell írni a készítő nevét, életkorát, pontos postacímét, a szülő telefonszámát, illetve email címét. A pályaműveket október 5-ig kell megküldeni postai úton, eredményhirdetés október 10-én lesz. A díjazottakat e-mail-ben és telefonon értesítik. A díjazottak értékes ajándékcsomagot kapnak.

A rajzokat az alábbi címre várják: 5700. Gyula Béke sugárút 67. További információ: Dénesné Kereső Irén, Magyar Vöröskereszt Területvezető, e-mail:gyulavk@gmail.com, tel.: 06 (70) 392-6459.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.