- hirdetés -

A Fidesz választókerületi elnöke nyílt levéllel válaszol az ellenzéki nyílt levélre.

Simonka György, a Fidesz választókerületi elnöke nyílt levél formájában reagált a múlt heti Varga István ellenes tüntetésen megfogalmazott nyílt levélre.

A nyílt levél aláíróinak

Nagyon úgy tűnik, hogy azon csoportosulások vezetői, akik aláírásukkal nyílt levélben bírálták a helyi és az országos fideszes vezetést, súlyos amnéziában szenvednek. Azok, akik bűnösök az ország eladósításában és kifosztásában – Fetser János, Varga Zoltán meg a többiek -, már elfelejtették, hogy alig több, mint két éve miért zavarták el őket a szavazók. Minden bajunk okozói most a kormány és a Fidesz nyakába varrnák az általuk okozott katyvasz minden hozadékát. Van képük köztünk járva úgy tenni, mintha nem is ők tehetnének minden bajunkról.

Simonka György

Lehet, hogy Önök a mi általunk elvégzett munkán röhögnek, mi viszont csak sírni tudunk a bal oldal nyolc éven keresztül végzett tevékenységén. A föld alá kellene bújni szégyenükben a lakosság eladósítása és elszegényítése miatt, ahelyett, hogy minket támadnak, miközben a mi munkánkat nagyrészt az teszi ki, hogy a baloldali politikusok bűneit hozzuk helyre. Lehet, hogy Önök úgy gondolják, hogy elterelhetik az emberek figyelmét arról, hogy az MSZP-SZDSZ és a köztünk élő ivadékaik (DK, LMP, stb.) tették tönkre ezt az országot hosszú időre, de tévednek, mert a lakosság nagy része ilyen gyorsan nem felejt. Kíváncsiak lennénk, hogy mit tettek Önök az elmúlt két évben az itt élő emberek, a lakosság érdekében? Azon kívül, hogy folyamatosan ócsárolnak bennünket, Önök mivel járultak hozzá ahhoz, hogy könnyebb legyen ma itt élni? Az Önök összes megnyilvánulásából csak a rosszindulat sugárzik és ahelyett, hogy az itt élők életkörülményeinek javításáért tennének valamit, inkább csak gátolják, lassítják ezt a munkát. Nem tanulnak az előző nyolc évben elkövetett hibáikból, ugyanott folytatják ahol abbahagyták 2010-ben. Önök úgy gondolják, hogy így kell képviselni az embereket? Vagy egyáltalán kiket is képviselnek Önök?

Mi azon dolgozunk a kormányváltás óta, hogy környékbeli útjaink megújuljanak, a mezőgazdaságból és a turizmusból élők lehetőségeit fokozatosan kiszélesítsük. Lehet itt uraim ,,dinnyekartellezni”, de nem ártana, ha méltóztatnának megkérdezni a termelők véleményét is, akik a megélhetésüket köszönhetik az intézkedéseknek. És igen, mi büszkék vagyunk a START munkaprogramra, hiszen csak Békésben több ezer embernek nyújt lehetőséget arra az időszakra, amíg nem találnak maguknak megfelelő munkahelyet. Magyarország jövője a munka alapú társadalomban rejlik, viszont a dolgunk nem egyszerű, főleg azok után, hogy Önök elhitették az emberekkel, hogy munka nélkül is meg lehet élni.

Ahogy munka, úgy munkahely nélkül sem fogjuk tudni az országot fejlődő pályára állítani, éppen ezért minősíthetetlen az Önök hozzáállása, hogy ,,csak ennyi” és ,,csak annyi” új munkahely létesül egy-egy támogatott beruházás által térségünkben. Számunkra minden új munkahely érték, hiszen az egy-egy újabb család boldogulását jelentheti. Önök legutóbb harminc újonnan létesülő munkahelyet, így harminc család jövőbeni megélhetését vették semmibe és gúnyolták ki.

Ezekből is csak az látszik, hogy az MSZP és az ellenzéki csoportosulások ellenérdekeltek abban, hogy a kormányzati erők sikereket érjenek el, és ezáltal jobbá tegyék a lakosság mindennapjait. Minden egyes MSZP-s és baloldali támadás mögött a rosszindulat és a politikai haszonszerzés motivációja bújik meg!

Simonka György

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.