- hirdetés -

A VASEX kiemelt ajánlata magánembereknek, vállalkozóknak, mestereknek és neked – LINDAB tetőnyerő felújítási nyereményjáték július 1 – szeptember 30. között.

Sokéves tendencia, hogy az emberek nyáron, kora ősszel fognak hozzá a tető és az ereszcsatorna rendbetételéhez, felújításához. Felmérések szerint Magyarországon rengeteg még a sík és hullámpalával fedett tető. Ezek a palatetők elbontás után veszélyes hulladéknak minősülnek azbeszt tartalmuk miatt, elszállításuk, lerakásuk mindig gondot és óriási költséget jelent. E probléma megoldásához nyújt segítséget a LINDAB aktuális, tetőfelújítási akciója.

Ennek keretében svédacélból készült cserepeslemezes, síklemezes és trapézlemezes tetőfedést kínál a cég. Mindhárom megoldás egy egyszerű ellenlécezéssel könnyen kivitelezhető, és az új tető, legyen az nyeregtetős, vagy sátortetős, egy négyzetméterre vetített csekély 5 kg súlya miatt gyorsan feltehető.

Regisztrálj és újítsd fel olcsóbban a tetődet!

A tetőnyerő játékban részt vehet mindenki, aki új tetőt épít, vagy tetőt újít fel, ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni a LINDAB Tetőnyerő weboldalán ide kattintva, megadni az építkezés vagy felújítás helyét és beküldeni egy tervet vagy fotót. Fontos tudnod, hogy egy épület tetőt csak egyszer lehet regisztrálni, és a tető építését vagy a tető felújítását 2012-ben el kell végezni. A felmérésben a LINDAB munkatársai október 30-ig ingyenesen segítenek. Az akció ideje alatt regisztrációval kedvezőbben lehet hozzájutni a tetőlemezekhez, illetve az ereszcsatorna rendszerekhez.

A LINDAB tetőlemez tartós, beázás mentes fedést biztosít, jégesővel, szélviharral szemben is ellenálló szerkezet, kis önsúlya miatt nem szükséges a meglévő tetőszerkezetet megerősíteni. A tető cseréjével általában az ereszcsatorna rendszert is lecseréli az építő, és ezért ajánljuk együtt a tetőfedéssel a LINDAB ereszcsatorna rendszert. A horganyzott acéllemezre három réteg festék kerül, kiváló a bevonat tapadása és színtartósága, és ezért is a 30 év garancia. Sem a nagy hőingadozás, sem az extrém időjárás nem károsítja ezeket a termékeket.

Tervek, méretek alapján a VASEX-nél ki tudjuk számítani, mennyi a tetőlemez anyagszükséglete a legkisebb veszteséggel, a tetőelemeket ráadásul méretre vágva kapja meg a megrendelő. Ilyen tetőfedésre alkalmas lemezt használnak melléképületek, garázsok, mezőgazdasági épületek, tárolók fedésére, sőt oldalfalnak, előtetőnek, kerítésnek is, de visznek ugyanúgy méretre vágva kutyaólak, tyúkólak fedésére is.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.