- hirdetés -

Nagy fölénnyel nyerte a Bájosok Ligája döntőjét az orosházi tornász. Dorina azt mondja, örül a győzelemnek, nem számított rá.

A Nemzeti Sport és a Nemzeti Sport Online sorozatában a 16 legbájosabb és a 16 legsármosabb olimpiára készülő magyar sportoló mérkőzött meg. A Bájosok Ligája döntőjébe a tornász Böczögő Dorina mellett az úszó Jakabos Zsuzsanna jutott be. Július 15-én, estig lehetett szavazni arról, kettejük közül ki nyerje a BL-t.

Dorina a legbájosabb (Archív fotó: Rosta Tibor)

A fináléban végül a békéscsabai színekben versenyző olimpikon nagy fölénnyel diadalmaskodott, sok orosházi támogatta szavazatával az olimpikont. Több mint 42 ezer szavazat érkezett a Bájosok Ligája döntőseire, az orosházi tornász a voksok 79 százalékát szerezte meg. A korábbi fordulókban egyébként Gyenesei Leila öttusázó, a kajakos Kovács Katalin, majd az elődöntőben Póta Georgina asztaliteniszező szorult Dorina mögé.

Az orosházi olimpikon az OrosCafénak elmondta, hogy nagyon örül az elismerésnek, hiszen már a döntőbe se várta magát. Azt pedig, hogy a végső győzelmet is megszerezte Jakabos Zsuzsannával szemben, nagy sikernek érzi. Megtudtuk, családtagjai, barátai, ismerősei is folyamatosan figyelték a Bájosok Ligáját, és szurkoltak neki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.