- hirdetés -

A térség egyik legnagyobb munkáltatója, a Linamar Hungary Zrt idén is családi nappal köszönte meg a dolgozók munkáját.

A rendezvénynek június 9-én a bogárzói lóversenypálya adott otthont, amin több száz munkavállaló és hozzátartozója vett részt. Számtalan kulturális, egészségmegőrző, valamint gyermek és felnőtt szórakoztató jellegű programon szórakozhattak ingyenesen a dolgozók. A gyerekeket játszóház, arcfestés, ugrálóvár, pónilovaglás várta, míg a felnőttek pörköltfőző versenyen mérhették össze tudásukat.

A családi napon népszerű volt a minigolf (Fotó:Linamar)

Napjaink egyik igen fontos témája az egészség, az „Egészség utcában” az érdeklődők bizalommal fordulhattak csontkovácshoz, gyógyító köveshez, természetgyógyászhoz és életmód tanácsadóhoz, valamint biokonyha és diabetikus ételkülönlegességeket is megkóstolhattak.

A Linamar Hungary Zrt. Dohányzás Leszoktató Programot indított el idén, amit a családi napon is hirdetett. A kicsik és nagyok szerencsekerék pörgetésével felelhettek a dohányzással és egészségmegőrzéssel kapcsolatos kérdésekre, amikért különböző ajándékokat kaptak. A vállalat a dolgozókat és családtagjaikat ebéddel látta vendégül, ezzel is megköszönve munkájukat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.