- hirdetés -

Évek óta hagyomány, a Linamar Hungary Zrt. életében, hogy a nyári időszak elején családi napot szervez dolgozóinak, ez pedig idén sem volt másként. A rendezvényre 1250 főt vártak, minden adott volt ahhoz, hogy jól érezzék magukat az Alföld Gyöngye Hotel környékére látogatók.

A felnőtteket és a gyerekeket, családtagjaikat is számos kikapcsolódási lehetőség várta a Linamar Hungary Zrt. családi napján június 10-én, az Alföld Gyöngye Hotel környékén. A fiatalabbak előszeretettel próbálták ki az ugrálóvárat vagy a trambulint, de az arcfestés is népszerű volt. Csakúgy, mint egy rendhagyó fénykép elkészítése, amit a cégnél immár 20 éve dolgozó Horváth László is kipróbált családtagjaival rögtön az érkezésük után.

– Amióta csak itt dolgozom, minden alkalommal eljövünk, mindig nagyon örülök a hasonló programoknak. Ilyenkor mindig izgatottan vesszük szemügyre a lehetőségeket, de általában nem kell sokáig keresgélni – mesélte.

A cég kommunikációs munkatársa, Csík Tímea elmondta, hogy évek óta hagyománynak számít a családi nap, mind Orosházán, mind Békéscsabán. A békéscsabai rendezvényt még májusban tartották meg, ott a két divízióból 820 fő vett részt a családjával közösen a programokon, a mostani alkalomra pedig 1250 főt vártak.

– Nagyon örülünk a létszámnak, hiszen a rendezvényt szervező kollégáink minden évben azon dolgoznak, hogy olyan programokat tudjanak nyújtani az ide látogatóknak, ami nemcsak az új munkavállalók számára újdonság, hanem azoknak is, akik évek óta részt vesznek az eseményen – tette hozzá.

Mint mondták, minden adott volt ahhoz, hogy egy felejthetetlen napot töltsenek együtt, a kollégák csapatépítését pedig a pörköltfőző verseny is segítette (vaddisznópörköltet készítettek), melyre számos csapat nevezett be.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.