- hirdetés -

A tavalyihoz képest egy hellyel előreléptek. Az NB I/A-s alakulat a negyedik helyen zárt.

Az ASE Orosháza kérésére takarékossági okokból egy mérkőzésen dőlt el az ötödik helyezés sorsa az EXTRA Liga rájátszásában.

Statisztika PSC I. – Asztalitenisz SE Orosháza I. 2-8
Extra Liga rájátszás, Budapest

A helyosztót az orosházi lányok magabiztosan nyerték meg, bár a párosok során a Statisztika meglepte a rutinosabb vendégeket. Az egyéni mérkőzések során a hazaiak közül már csak Pattantyús tudott nyerni így az ASE megőrizve az alapszakaszban elért helyezését az előző szezonhoz képest egy helyet előrelépve az EXTRA Liga ötödik helyét megszerezve zárta a bajnokságot.

– A szűkös anyagi körülmények között nyújtott egész éves teljesítményéért minden játékos dicséretet érdemel. A szezonzárás után már csak az kérdéses, a sok ajánlat közül ki hol fojtatja a pályafutását és mi lesz a szebb reményekre jogosító csapat sorsa? – mondta Bogdánffy Csaba vezetőedző.

Budapesti eredmények:
Bándó, Pattantyús – Tápai, Ciurcui 3-2
Bándó – Ciurcui 1-3
Pattantyús – Tápai 0-3
Kakuszi – Végh 0-3
Pattantyús – Ciurcui 0-3
Bándó – Végh 0-3
Kakuszi – Tápai 2-3
Pattantyús – Végh 3-0
Kakuszi – Ciurcui 0-3
Bándó – Tápai 1-3

ERDÉRT SE – Asztalitenisz SE Orosháza II. 14-4
NB I/A női asztalitenisz-mérkőzés, Budapest

Az utolsó fordulóban a bajnok és EXTRA Ligába feljutó rutinos fővárosi játékosok alkotta hazai csapat magabiztos játékkal tartotta otthon a két bajnoki pontot a szezont a negyedik helyen záró ASE fiataljai ellen, akik egyenletes teljesítményükkel két helyet javítottak a bajnokságban az előző évhez képest.
Győztesek: Andrási, Szabó, Balogh, Fehér 1-1.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.