- hirdetés -

Az orosházi zsoké, Lenge Dóra Enjoyment nevű lovával újabb sikereket ért el.

Időről-időre (bár sajnos elég ritkán) érkeznek hírek az Angliában dolgozó és versenyző kitűnő orosházi zsokétól, Lenge Dórától. Most ismét jött némi hírmorzsa. Megosztjuk.

Győztes páros - Lenge Dóra és Enjoyment

Az elmúlt két hétben Dóri kétszer is rajthoz állt és végre nem a balszerencse volt a kísérője. Az első versenyt Wolverhamptonban futották. Az 1200 méteres, homokos pályán rendezett futamon az orosházi lány mellett még tizenketten szerették volna a győztesnek járó serleget megszerezni. Enjoyment nevű lovával Dóri remek rajtot produkált, (ami a viszonylag rövid távon igen fontos) és a start után megszerzett vezető helyet már nem is engedte át másnak. Kitűnő tempóban, okosan versenyezve nyerte a futamot.

A következő hétvégén ismét rajtgépbe állt, ezúttal Eastern Hills nyergében. A doncasteri pályán 1400 méter volt a táv. Az erősen felázott mély talajú pályán ismét remek lovaglással a harmadik helyet sikerült megszerezniük.
– Nagyon meg vagyok elégedve ezzel az eredménnyel. A felkészülésnek ebben a stádiumában még nem számítottunk rá, hogy ilyen jól teljesít ez a ló – értékelt a futam után a kitűnő orosházi lovas.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.