- hirdetés -

A tánc örömnapját szervezte meg a KreArt Művészeti Egyesület.

A tánc világnapja alkalmából a KreArt Művészeti Egyesület szervezésében a tánc örömnapjához illő fesztivált tartottak a művelődési központ nagyszínpadán április 29-én Táncolj velünk címmel.

A város majd minden táncegyüttese fellépett: a művészeti iskola moderntáncosai (felkészítő: Keresztesné Deák Andrea), a Black Belt Fitness Center aerobic csoportjai (felk.: Zsigáné Mezei Beáta), az NRG Tánciskola (Vass Sándor tanítványai), a Best Dance Company (felk.: Győrkös Írisz), a Redance Hip-Hop Tánccsoport (felk.: Rétes Edina), a Semiramis Orientális Tánciskola, a református iskola 5.b és 6.a osztálya, a Székács evangélikus óvoda nagycsoportosai és a 4.a osztályosai, valamint meghívott vendégek.

A tánc világnapja alkalmából táncoltak (Fotó: művészeti iskola)

A délután során ingyenes belépés mellett sorjáztak a produkciók, egymás táncára kíváncsi tekintetek előtt, aztán a koncerttermi előtérben képzőművészeti kiállítás nyílt mozgással kapcsolatos alkotásokból. A táncest műsora két részbe tagozódott, a hangulat időnként a színpadon felülmúlta a nézőtérit, a fellépők egymást biztatták, tapsolták meg. A kezdeményezés életképesnek látszik, hiszen több mint 300 táncos kapott lehetőséget bemutatkozni, a szervező egyesület nevében Keresztesné Deák Andrea táncpedagógus minden támogatónak köszönetet mond a segítségért.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.