- hirdetés -

Idegenben nyert a hétvégi bajnokin a Rákóczi Vasas a megye I-ben.

Szabadkígyós — Rákóczi Vasas 1—2 (0—1)

Szabadkígyós, 160 néző. V.: Zahorán.

Szabadkígyós: Kun — Hermann, Hankó, Barta (Alb), Somogyi, Lászk, Csatlós, Gazsó, Apáti, Farkas (Mile), Kocziha. Edző: Nemes László.

Rákóczi: Lévai — Albert (Vági), Dávid, Németh, Boros, Szabó Á. (Berta), Gulyás, Buza, Elekes, Hrabovszki, Lövei. Edző: Polyák László.

A 26. percben Lövei 22 méteres szabadrúgását még kiütötte a kapus, de a kipattanót Hrabovszki öt méterről a léc alá vágta, 0-1.

Az 51. percben Lövei jobb oldali beadását Elekes öt méterről, senkitől sem zavartatva gurította a kapuba, 2-0. A 80. percben egy távoli lövés kijött Lévairól és a kígyósi Apátia öt lépésről a hálóba passzolta a labdát, 1-2.

Az első félidőben 4-5 ordító helyzetet hagyott ki a Rákóczi, ez a második játékrészben majdnem megbosszulta magát. A Rákóczit 40-50 szurkoló kísérte el a mérkőzésre, ezzel hazai környezetet biztosított a csapat számára.

Nemes László: — Ellenfelünk a biztos vezetés tudatában az utolsó félórában nagyon leült, szépítettünk, de pontot nem sikerült mentenünk.

Polyák László: — Ez az a mérkőzés volt, amit a mutatott játék és a gólhelyzetek alapján ennél sokkal nagyobb arányban kellett volna megnyerni, de így sem vagyunk szomorúak.

A Rákóczi Vasas április 28-án hazai környezetben fogadja a tavasszal remek formában játszó Méhkerék csapatát. A találkozó 17 órakor kezdődik a rákóczitelepi sportpályán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.