- hirdetés -

A Rákóczi nem tudta megismételni elmúlt heti jó játékát és vereséget szenvedett.

A 20. fordulót rendezték meg a megyei II/A labdarúgó bajnokságban. Az 5. helyezett Mezőberény fogadta a 6. helyen álló OMTK-Rákóczi csapatát április 1-jén, 10 órakor. A találkozó előtt mindkét fél 26 ponttal rendelkezett a tabellán. Az őszi fordulóban, szeptember 18-án Halász, Kovács T., Dobi N., Kun Szabó és Olej öngóljával 5-1-es rákóczitelepi győzelem született. Ezúttal máshogy alakult a mérkőzés forgatókönyve.

Mezőberényi LE – OMTK-Rákóczi     3 – 0    (1 – 0)

Mezőberény, 50 néző. Vezette: Tóth Imre (Vozár Ákos, Takács Ákos).

Mezőberény: Rau – Fazekas, Kéki (Székely), Tóth J., Tóth Cs., Kovács Gy. (Jónás), Durkó, Burai, Olej T., Adamik (Hoffmann), Kanó. Edző: Benyovszki Róbert.

Rákóczi: Dobozi – Janicsek, Polacsek, Kun, Balog N. (Dobi N.), Kocsis (Ordó), Kun Szabó, Komlóssy, Czinkóczi, Kérdő (Bok), Halász (Deák). Edző: Bodzás Ádám.

Gólszerzők: Adamik (20.), Kovács Gy. (59.), Burai (70.).

 Kiállítva: Polacsek (71.).

Bodzás Ádám, a Rákóczi edzője: Bizakodva vártam a mérkőzést, viszont már az első félidőben látszott, hogy fáradtan, enerváltan mozog a társaság. Kisebb hullámvölgyben vagyunk! A fiataljainknak sűrű volt a program az utóbbi időben. Megyei futsal, U19 bajnokság, felnőtt bajnokság soknak bizonyult és ezáltal edzeni sem tudtunk közösen. Nehéz időszak elé nézünk, de biztosan ki fogunk mászni a gödörből!

Az OMTK-Rákóczi legközelebb április 7-én, pénteken lép pályára. A telepiek 18 órakor a Mátrai stadionban fogadják a Mezőmegyer együttesét.

fotó: archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.