- hirdetés -

Vesztett állásból fordított a rákóczitelepi csapat.

A 24. forduló mérkőzéseit rendezték meg április 29-én a megyei II/A csoportjában. Az OMTK-Rákóczi a Füzesgyarmat tartalékcsapatához látogatott.

Az előző fordulóban a Rákóczi hazai környezetben 2-0-ra legyőzte a Mezőkovácsházát, míg a Füzesgyarmat Békésen szenvedett 4-0-s vereséget.

Füzesgyarmati SK II. – OMTK-Rákóczi    2 – 4      (1 – 0)

Füzesgyarmat, 40 néző. Vezette: László István Sándor (Zahorecz Roland, Gombkötő László)

Füzesgyarmat II: Kovács I. – Jámbor, Komáromi, Pákozdi, Csukodi Z., Szőke (Polgárdi), Juhász (Tóth K.), Keresztesi, Balogh B., Kiss B. (Kovács A.), Zs. Nagy. Edző: Fábián Ottó Olivér.

Rákóczi: Dobozi – Bok, Halász, Balogh N., Kun, Janicsek, Kun Szabó, Kocsis (Dobi N.), Sinkó, Endrefalvi (Polacsek), Csőke. Edző: Bodzás Ádám.

Gólszerzők: Kiss B. (29.), Keresztesi (72.), ill. Kun Szabó (52., 91.), Halász (82.), Dobi N. (88.).

A hazaiak kétszer is vezettek, de a Rákóczi mindkétszer egyenlíteni tudott, majd a mérkőzés utolsó perceiben a maga javára fordította a mérkőzést.

Bodzás Ádám: A sors visszaadott valamit abból, amit az utóbbi időben elvett! Több olyan meccsünk volt tavasszal, amikor jól kezdtük a mérkőzést és érezhetően szebb és jobb focit játszottunk, mint az aktuális ellenfelünk, de a végén mégis nekünk kellett gratulálnunk. Megkockáztatom, hogy a bajnokság legrosszabb első 45 percét produkáltuk és a folytatás sem kecsegtetett sok jóval. Az egyenlítő gólunk után le kellett volna zárnunk a mérkőzést, ennek ellenére ismét gólt kaptunk. Az utolsó 15 percben viszont fordult a kocka és sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket, amiket rendre értékesítettünk is. Megérdemelten szereztünk 3 pontot!

Az OMTK-Rákóczi május 7-én, 17 órakor az Eleki USE csapatát fogadja.

Kiemelt kép: Archív

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.