- hirdetés -

A gyiökösök közösen kerestek megoldásokat a problémákra.

Kétnapos csapatépítő tréninget szervezett a hétvégén az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat. Takarossági szempontból szálláshelynek a Diáktanyát választották, ahol a programot is lebonyolították. Szombat reggel 8-kor vette kezdetét az októberben megválasztott új képviselő-testület első és a szervezet tizenötödik csapatépítő tréningje. A programelemeket idén először nem tréner segítségével állították össze, a feladatokat, játékokat az orosházi GYIÖK képviselői dolgozták ki.

A hétvége szabályalkotása után energetizáló és csapatépítő játékokkal indítottak. Kiscsoportokban dolgozták ki, milyen negatív és pozitív tulajdonságai vannak jelenleg a szervezetnek, majd a problémákra közösen kerestek megoldásokat. A hétvégi csapatépítőn is elhangzott, fontos, hogy az éves programterv olyan ötletekkel bővüljön, melyeket pályázati forrásokból tudnak megvalósítani.

A gyiökösök készülnek az újabb feladatokra (Fotó: gyiök)

A kétnapos program értékeléssel zárult, ahol mindenki kiemelte, a hétvége szakmai szempontból fejlődést jelentett, és közelebb is kerültek egymáshoz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.