- hirdetés -

Jelentős mennyiségű hó esett az elmúlt időszakban. Az olvadással azonban jön egy újabb nehézség: a belvíz. Gondolkodj előre, a VASEX Kft-nél sokféle szivattyút vásárolhatsz.

A rengeteg leesett hó a gyerekeknek sok örömet, a felnőtteknek viszont annál több fejtörést okozott. A VASEX Kft telephelyén még mindig a téli hónapoknak megfelelő termékek fogynak a legjobban. Viszik a hólapátot, a téli bakancsokat és a kesztyűket.

Azonban nem árt tovább is gondolkodni a télnél, ugyanis a tavasz is tartogat még meglepetéseket.
– Orosháza környékén rengeteg a hó, amely ha elolvad, belvizet okozhat. Ezért érdemes már most gondolni arra, hogy a hóolvadásból keletkező felesleges vizet hogyan lehet elvezetni. Cégünk különböző típusú és teljesítményű vízszivattyúkat kínál esővíz, szennyvíz elvezetésére – mondja Janecska Attila, a VASEX Kft szerszámrészleg vezetője.

A VASEX többféle szivattyút is forgalmaz (Fotó: Rajki Judit)

A Török Ignác utcai telephelyen többféle minőségű és teljesítményű szivattyú közül lehet válogatni. A cég szakemberei mindenkinek szinte személyre szólóan tudnak ajánlani megfelelő szivattyút annak függvényében, hol, mekkora területen, mennyi víz elvezetésére szeretné használni.

Legyél a 10. vásárló, és 10 %-os engedményre jogosító kupont kapsz ajándékba. A kupon 1 termékre, készpénzes vásárlás esetén február 29-ig használható fel, más akcióban szereplő termékkel nem vonható össze.

VASEX KFT
Orosháza, Török Ignác utca 40.
web: www.vasex.hu
Facebook: http://www.facebook.com/vasexkft 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.