- hirdetés -

Eddig összesen 50 kilogramm súlyfeleslegtől szabadultak meg  a „Változtass, hogy változhass!”– életmód és súlykontroll klub tagjai.

A tavaly alakult klub célja, hogy a felesleges kilókkal küzdők számára szakszerű segítséget nyújtson. A jelentkező szinte mindegyike ugyanis kipróbált már számos fogyókúrás módszert, sikertelenül. Elmondásuk szerint a klub – mindamellett, hogy tagjai szakemberek segítségét kérhetik ahhoz, hogy életmódjukon változtathassanak – motiváltságot is nyújt számukra, hiszen mindegyikük célja egy: megszabadulni néhány fölösleges kilótól.

A kezdeti negyvenfős létszám az idők folyamán egy kicsit leapadt, jelenleg 25-30-an járnak rendszeresen a klubfoglalkozásokra. A hölgyek mellett egy férfi is kitartóan küzd a kilók ellen. Bazsaliné Havancsák Ilona klubvezetőtől megtudtuk, a klub megalakulása óta összességében mintegy 50 kilogrammtól szabadultak meg. Tavaly év végén egy versenyt is hirdettek, melyen a győztesek nyereménye egy megújult külső volt: frizura, smink és körömápolás. A legügyesebb „versenyző” nyolc kilogramm súlyfelesleg leadásával érdemelte ki az első helyezést.

A klubtagok kitartóak és lelkesek, odafigyelnek arra, hogy mit esznek és rendszeresen mozognak. A klubban azonban nemcsak a kilók körül forognak a gondolatok, egyfajta közösségépítés is a cél, hisz a csapat február 11-én együtt szórakozott egy farsangi mulatság keretében. A klub köszönetet mond a verseny során felajánlott ajándékokért: Tóth Gabnai Éva, Bacsurné Zsótér Márta, Bubik Sándorné.

Az életmódváltást sosem késő elkezdeni. Az ingyenes „Változtass, hogy változhass!”– életmód és súlykontroll klubba bármikor lehet jelentkezni. Bővebb információ: Bazsaliné Havancsák Ilona, 06 20/ 414-2459 telefonszámon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.